Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #45 : 21. Svibanj 2008., 12:52:18 » |
|
Da li je istina da je slijedeći Transport show dogodine u Zagrebu?
Zagreb Transport Show se svake druge godine održava u Zagrebu na Velesajmu i da, to pada iduće godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
|
 |
« Odgovor #45 : 21. Svibanj 2008., 12:52:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #46 : 21. Svibanj 2008., 13:49:42 » |
|
E onda idem, makar pješice! Ali prvo da obavim Rokovo! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markec
Vozač
|
 |
« Odgovor #47 : 21. Svibanj 2008., 21:25:03 » |
|
Eh, Markec, koji god termin i lokaciju odabereš, uvijek će nekome biti krivi - ili će mu biti daleko, ili neće imati vremena... jednostavno, malo smo tržište. Kad pogledaš i Transport show na Velesajmu, ista priča - svaki put sve manje izlagača i sve manja posjećenost.
da ali ima i jedna caka,da su i izlagacai prilicno zatvoreni,oni bi da dodu kupci sa debelim novcanicima i pokupe kamione,ili sklope neki dobar posao...takav sam ja dojam dobio od izlagaca kad je bio show u varazdinu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pozarart
Vozač
farbač!!!!
|
 |
« Odgovor #48 : 21. Svibanj 2008., 23:15:29 » |
|
Eh, Markec, koji god termin i lokaciju odabereš, uvijek će nekome biti krivi - ili će mu biti daleko, ili neće imati vremena... jednostavno, malo smo tržište. Kad pogledaš i Transport show na Velesajmu, ista priča - svaki put sve manje izlagača i sve manja posjećenost.
da ali ima i jedna caka,da su i izlagacai prilicno zatvoreni,oni bi da dodu kupci sa debelim novcanicima i pokupe kamione,ili sklope neki dobar posao...takav sam ja dojam dobio od izlagaca kad je bio show u varazdinu. Nije li to i cilj izlagača?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
EuroTrakker
Lock 'n' Load Baby
Vozač
Hvala Pozarartu na slici
|
 |
« Odgovor #49 : 22. Svibanj 2008., 00:26:26 » |
|
Meni osobno je glupo kad dođem na izložbu-sajam da se moram molit da mi otvori kamion te da mi se objasne glavne karakteristike. Ako si na izložbi onda omoguči svima da vide te kamione sjednu i osjete udobnost i kvalitetu onog što prodaješ. Nikad se nezna kome od nas može pasti na pamet i ići otvarat obrt.Naravno da ću ako ikad do toga dođe ići prvo onom tko mi je ovakve stvari omogučio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Pozdrav iz 53nje 
|
|
|
TG
"... it's called: The Dash for the Cash..."
Vozač
always seem outnumbered
|
 |
« Odgovor #50 : 22. Svibanj 2008., 01:05:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dvije najveće kletve u Riječkoj luci: 1. - Sutra si prvi u drugoj smjeni 2. - Dabogda ti Špedtrans radio papire 
|
|
|
DG
Vozač
|
 |
« Odgovor #51 : 22. Svibanj 2008., 09:38:42 » |
|
e sad moje iskustvo, al neću imenovati zastupnika. odlučio ja otvoriti obrt i ajmo da vidimo šta bi mogli kupiti pa da poćnemo raditi. dal kombi dal kamion do 7,5t. i tako ja odjurim da pogledam za novi kamion do 7,5t i kad meni lik ostavite podatke i otprilike što vas zanima pa ćemo poslati ponudu ( do danas je nisam dobio a to je bilo 2003 godine ). Kamion je bio tamo nema šanse da ga otvori da pogledaš, kamoli da dobiš prospekt ili nešto. sramotno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #52 : 22. Svibanj 2008., 10:25:00 » |
|
Ovog puta, situacija se itekako promijenila na pohvalu organizatora i samih zastupnika vozila!
(Gotovo) sva vozila su bila otključana a i ona koja nisu, na našu molbu - otvorena su. Moram pohvaliti same zastupnike koji su "trčali" od kamiona do kamiona i pokušavali dati što više informacija zainteresiranima. Nadalje, prospekata je bilo kod većine vozila tako da se moglo slobodno poslužiti dok oni koji ih nisu imali, ispričali su se da su podijelili ostatak prethodnih dana u što vjerujem jer smo mi došli dva sata prije zatvaranja tako nije ni čudno da ih nije bilo...
Prilikom pregledavanja svih vozila, nitko vas nije gledao sa smislom "Ajde dečki odite ća, vi ionako nemate 60k€ za tu poluprikolicu..." već je pregledavanje svega bilo stvarno u slobodnom smislu odnosno u doslovnom značenju te riječi te je po tom pitanju Roll Show ovog puta bio na visokoj razini!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markec
Vozač
|
 |
« Odgovor #53 : 22. Svibanj 2008., 14:13:10 » |
|
ako je tako onda samo naprijed nadam se da ce svake godine biti sve bolje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #54 : 22. Svibanj 2008., 20:14:38 » |
|
Ja sam imao dva iskustva: u prvom mi je lik objasnio o modelu promatranog kamiona do šarafa, a u drugom sam još ja liku objašnjavao što čemu služi, a taj je u tvrtci bio jako visoko pozicioniran! To mi se dogodilo i prilikom razgovora s nekim poslovođama koji vode po 15-ak kamiona!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goran1208
Vozač
|
 |
« Odgovor #55 : 22. Svibanj 2008., 20:16:32 » |
|
to ti je onda to da se je lik zgubil i da nema pojama kaj koji radi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
TRUBA MI JE U KVARU...ALI OBRATI POZORNOST NA PRST
|
|
|
Six
Vozač
|
 |
« Odgovor #56 : 25. Svibanj 2008., 09:43:28 » |
|
ma sto rec na to sve..svi ti zastupnici imaju nesto svoje..svaki je na svoju ruku.ako vide da ne izgledas bas ozbiljno nadaju ni da vrata otvoris..nevezano za kamione da nesto ispricam.prosle godine moj prijatelj hoce da uzme auto.dogovorimo se ste ce i tako to..kaze on meni ja nemam vremena ,nit se bas kuzim u to sve..idi ti nadji ga ja cu ti lovu dat i nezanima me..i tako odem ja u Remix u osijek na tzv test voznju,.ali citavo vrijeme mene gazda salona blijedo gleda mislec da se dosao zezat..nabacimo mi test voznju i kaze on meni oprost ja tebi nemogu dat da vozis..previse je auto skup i brz..znam reko tako nesto slicno vozim vec tada 5 godina..e reko sad necemo ni trgovat..on i dalje misli da se ja dosao vozat..i nista ja lagano odem kuci..nazovom ga nakon 20 dana kaze on meni otisoa auto u Cakovec u auto kucu..mi ga nismo mogli prodat ovdje..pa kak da ga prodate kad nedate ni probat kazem ja njemu..aj idemo dalje..reko daj mi broj tamo da nazovem..dobijam broj i javi se gazda tamo..kaze ako bi uzeli dodjite da probate..smijesna stvar..ujutro se spakiram i gas tamo..nakon krace probe odma se pazari stroj.. neke od slika od tada..   http://teretna-vozila.com/smf/index.php/topic,18.msg26873.html#msg26873
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 25. Svibanj 2008., 11:02:38 Johnny_IC »
|
Evidentirano
|
|
|
|
markec
Vozač
|
 |
« Odgovor #57 : 25. Svibanj 2008., 11:13:54 » |
|
fascinantno je kako naši trgovci automobilima imaju "sposobnost" prosuđivanja i čitanja kupaca ko je ozbiljan kupac,a ko je došao samo pogledati....uglavnom jako slična iskustva....najbolje je bilo jednom prilikom kad mi je lik u salonu rekao kupite si auto onda ga možete probati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
man
Global Moderator
Vozač

It's a MAN's world!
|
 |
« Odgovor #58 : 25. Svibanj 2008., 13:33:18 » |
|
Bilo je u Auto Klubu kako je neki prodavač mercedesa (te godine najbolji u HR) pričao da mu je u salon došao čovjek u radnom odijelu, iz tamića punog šljunka i izvadio novine i iskeširao lovu za novu E-klasu.  A vjerovatno da mu je ovako došao, da razgleda, ovaj bi ga posalo u pm 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
MB fan!
|
|
|
|