Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« : 18. Veljača 2010., 00:55:24 » |
|
Ma nemojte mi reći da nitko ne čita Kamion&Bus? ..i? ...ništa ne komentirate događaj koji bi mogao nadomjestiti nedostatak prošlogodišnjeg Transport Showa barem u nekoj mjeri? Iskreno, nisam se ni sam nadao da bi se ovako nešto moglo u konačnici ostvariti u vrijeme kada hara ova globalna ne-prodaja ili ti kriza... no eto, pohvale dečkima na organizaciji!  Da, istina... daleko je još to, no nakon neuspjelih pokušaja ispijanja kave i susreta u Rijeci, kako bi bilo da neko konkretno ispijanje kave definiramo za ovaj događaj? ...ajde, dobro bi došlo nekoliko komentara i malo šajzanja i po tom pitanju... (oni s viškom krznenih životinjica u džepu neka se odmah nadopišu na listu u nastavku...  ) 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
|
 |
« : 18. Veljača 2010., 00:55:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Medo
ERASER
Global Moderator
Vozač

|
 |
« Odgovor #1 : 18. Veljača 2010., 01:19:15 » |
|
 Jel dobro vidim da ne vidim listu? Btw, kakva lista?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Spasimo Zemlju, to je jedini planet na kojem ima čokolade!
|
|
|
ScheiSSman
lopov
Vozač
|
 |
« Odgovor #2 : 18. Veljača 2010., 01:20:33 » |
|
pa valjda ko ce doci, daj mal upali pilu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #3 : 18. Veljača 2010., 22:23:25 » |
|
 Jel dobro vidim da ne vidim listu? Btw, kakva lista? Nema liste, nema liste...  Evo je sad... dakle: 07.05.1. eurotech 2. tomii (nada se) 3. iwan_mtk 08.05.1. eurostar-st 2. Johnny_IC 3. eurotech 4. 98989 5. truck3r_VZ (kaže: moguće je) 6. tomii (isto se nada) 7. iwan_mtk 8. zoki 9. Medo (vozi) - ScheiSSman (plaća gorivo) - man (plaća ćevape i cugu) - Dado (nije član, ali ima BMW  ) Pa da vidimo sad od kakve ste volje za druženje u "live" izvedbi... znači, iako (ni)je datum održavanja još daleko, zainteresirani, pokušajte s vremenom definirati kada dolazite kako bismo pokušali organizirati taj slavni meeting... i užicati da nam glavni sponzor foruma plati makar jednu rundu cuge (sa šiš-ćevapima i pljeskavicama sa sirom-količina po želji)! 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 15. Ožujak 2010., 21:02:21 man »
|
Evidentirano
|
|
|
|
pajo
Vozač
|
 |
« Odgovor #4 : 19. Veljača 2010., 12:26:57 » |
|
ah taj moj špoljar........... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
98989
Global Moderator
Vozač

|
 |
« Odgovor #5 : 19. Veljača 2010., 19:15:09 » |
|
e kad ćemo već bit u pojatnom valjalo bi skočit do mlina tamo ima s betonskom rampom za kipat jedno 60cm visoka uska manje od 20cm i moraš pri kipanju prikolicu na rikverc nagurat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tomii
Vozač
|
 |
« Odgovor #6 : 21. Veljača 2010., 00:39:44 » |
|
sad je sigurno ako ne budem mogao sa tatom, dolazim sa eurotechom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
eurostar-st
Vozač
|
 |
« Odgovor #7 : 14. Ožujak 2010., 23:52:48 » |
|
Ljudi ajmo tko će još doć na show, da bude barem jedan forum meet  ako ja sa 15 mogu doći iz Splita valjda mogu i neki što su bliže
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1992.-2010.
|
|
|
MAN 422
Vozač
Don't fuck with my truck
|
 |
« Odgovor #8 : 14. Ožujak 2010., 23:57:10 » |
|
ja sam se dog sa 98989 i eurostarom da se vidimo, a bilo bi nice kad bi se svi upoznali.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
ScheiSSman
lopov
Vozač
|
 |
« Odgovor #9 : 15. Ožujak 2010., 09:13:43 » |
|
ovo pod tockom 9 nije izvedivo iz sljedecih razloga ja sam škrtac i cicija sa medjedom u autu nema sanse jer nece dati da ja vozim a druge nemogu gledat kak se prave pametni opcenito sam smrad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #10 : 15. Ožujak 2010., 15:51:36 » |
|
Ljudi ajmo tko će još doć na show, da bude barem jedan forum meet  ako ja sa 15 mogu doći iz Splita valjda mogu i neki što su bliže Ma ima još vremena, teško je uopće definirati ovako nešto gotovo mjesec i pol dana prije događaja. Kada se termin malo približi (na kojih 10-tak dana) onda se već može nešto konkretnije odlučiti (poput onog bečkog odrezka od 60 centi ili onog roštilja kojeg je 098 spominjao kada platiš 80kn i jedeš koliko stane  ) a ove prve liste koje smo definirali malo su prerano izašle van i teško da će sve baš tako ispasti kako je napisano na njima... sačekajmo još rađe tih mjesec dana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zoran-zg
Vozač
ćim veće i teže to bolje
|
 |
« Odgovor #11 : 15. Ožujak 2010., 16:04:39 » |
|
ovo pod tockom 9 nije izvedivo iz sljedecih razloga ja sam škrtac i cicija sa medjedom u autu nema sanse jer nece dati da ja vozim a druge nemogu gledat kak se prave pametni opcenito sam smrad
Isuse kakav si ti lik  čitam te tuda po postovima  - "nemreš bilivit" ali ti si vjerovatno jedna velika dobričina,a?  i nego da te pitam ova slika u tvome avataru? jesi ti ovaj kaj prstom u oko dobiva ili obrnuto? što se tiče roll showa ja dođem ak bum pri nekoj sitnoj lovi i vremenu i da vas "možda" vidim  mislim kakvih postova ovdje ima u živo bi moglo pasti i nekakvo šaketanje među nekima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
volim voziti/nevolim cariniti
|
|
|
eurostar-st
Vozač
|
 |
« Odgovor #12 : 15. Ožujak 2010., 16:26:03 » |
|
zorane očito je da ne kužiš neke stvari vamo ne padaju šake samo tužbe i da, ovo je sve zajebancija pa vidiš da je šajsman otvorio najposječeniju temu na forumu od 500 i kusur stranica  meni ako škola taj tjedan bude ujutro moram još izračunat, doći ću u četvrtak popodne(petak 7.5. Sv.Duje) i stat do subote navečer več sam počeo štedit novce jer je stari reka da neće mi to ništa financirat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
1992.-2010.
|
|
|
zoran-zg
Vozač
ćim veće i teže to bolje
|
 |
« Odgovor #13 : 15. Ožujak 2010., 17:19:01 » |
|
zorane očito je da ne kužiš neke stvari vamo ne padaju šake samo tužbe i da, ovo je sve zajebancija pa vidiš da je šajsman otvorio najposječeniju temu na forumu od 500 i kusur stranica  meni ako škola taj tjedan bude ujutro moram još izračunat, doći ću u četvrtak popodne(petak 7.5. Sv.Duje) i stat do subote navečer več sam počeo štedit novce jer je stari reka da neće mi to ništa financirat ma školarac sve 5 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
volim voziti/nevolim cariniti
|
|
|
ScheiSSman
lopov
Vozač
|
 |
« Odgovor #14 : 15. Ožujak 2010., 17:21:27 » |
|
evo vidi koji sam ja lik. sjedim tovare mi kamion a ja sjedim za racunalima  sta ces pajdo mora neko biti i cigan nemozemo svi biti OK 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 31. Ožujak 2010., 09:33:21 ScheiSSman »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|