|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #15 : 18. Kolovoz 2008., 08:32:05 » |
|
Bio sam ja, bio, tamo sam stajao kod 3. vježbe. Vidi me se u plavaoj majci s leđa na slici gdje ste ti i MArkec sa Johnnyem. Poslije sam se malo družio sa prijateljima pa onda kući jer je trebalo preći 110 km.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 18. Kolovoz 2008., 08:34:21 Darijan XF 105 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
|
 |
« Odgovor #15 : 18. Kolovoz 2008., 08:32:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #16 : 18. Kolovoz 2008., 10:31:03 » |
|
Bio sam ja, bio, tamo sam stajao kod 3. vježbe. Vidi me se u plavaoj majci s leđa na slici gdje ste ti i MArkec sa Johnnyem. Poslije sam se malo družio sa prijateljima pa onda kući jer je trebalo preći 110 km.
Stvarno nije red da se nisi javio. TGov tegljač si znao koji je a gotovo cijelo vrijeme smo se svi vrtili u krugu gdje su bili parkirani tegljači nakon odvožene vožnje ... Ajde stavi koju fotografiju da vidimo kako je to izgledalo iz tvog objektiva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
markec
Vozač
|
 |
« Odgovor #17 : 18. Kolovoz 2008., 14:43:01 » |
|
Stvarno nije red da se nisi javio. TGov tegljač si znao koji je a gotovo cijelo vrijeme smo se svi vrtili u krugu gdje su bili parkirani tegljači nakon odvožene vožnje ... Ajde stavi koju fotografiju da vidimo kako je to izgledalo iz tvog objektiva. neki su potegnuli i 120 km,a neki i malo više.... a što se tiče čevapa,to je riješio johnny.  znači darijane ti drugi puta onda moraš zvati  za ekipu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #18 : 18. Kolovoz 2008., 14:55:25 » |
|
neki su potegnuli i 120 km,a neki i malo više.... a što se tiče čevapa,to je riješio johnny.  znači darijane ti drugi puta onda moraš zvati  za ekipu. Da me ne bi ljudi prozvali "Kraljem ćevapa"...  ... moram reći ipak da si i ti Markec i Miro dali svoj doprinos, tako da smo na troje to pravedno riješili... a neki drugi su kasnije rješavali "suha grla"  Ali bitna je bila ekipa i dobar provod! Hvala svima što ste došli! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #19 : 18. Kolovoz 2008., 20:48:38 » |
|
Došao sam rano oko 9.45, pa sam popio kavicu i našao se sa capom iz Klane (starijim). Kasnije sam snimao kada su ulazili, a onda smo zajedno obišli vozače iz tvrtke. Kasnije je došao TG, ali sam vidio da se psihički pripremao za napore natjecanja pa ga nisam htio smetati  . Imao sam se namjeru javiti, ali jednostavno nisam stigao jer je bilo ono: javi se njemu, javi se njemu, ovaj zove, drugi zove i tako sam zaboravio. Ali drugi put častim i ručkom i pićem. Važi? Slike ću staviti za koji dan jer sad ne mogu naći nikako vremena, još su uvijek na digitalcu. Ima oko 120 slika i 35 filmova.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 18. Kolovoz 2008., 21:17:13 Darijan XF 105 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
TG
"... it's called: The Dash for the Cash..."
Vozač
always seem outnumbered
|
 |
« Odgovor #20 : 18. Kolovoz 2008., 23:56:00 » |
|
Došao sam rano oko 9.45, pa sam popio kavicu i našao se sa capom iz Klane (starijim). Kasnije sam snimao kada su ulazili, a onda smo zajedno obišli vozače iz tvrtke. Kasnije je došao TG, ali sam vidio da se psihički pripremao za napore natjecanja pa ga nisam htio smetati  . Imao sam se namjeru javiti, ali jednostavno nisam stigao jer je bilo ono: javi se njemu, javi se njemu, ovaj zove, drugi zove i tako sam zaboravio. Ali drugi put častim i ručkom i pićem. Važi? Slike ću staviti za koji dan jer sad ne mogu naći nikako vremena, još su uvijek na digitalcu. Ima oko 120 slika i 35 filmova. ma daj, daj, daj, daj.... znam ja šta je - mi smrdimo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dvije najveće kletve u Riječkoj luci: 1. - Sutra si prvi u drugoj smjeni 2. - Dabogda ti Špedtrans radio papire 
|
|
|
man
Global Moderator
Vozač

It's a MAN's world!
|
 |
« Odgovor #21 : 19. Kolovoz 2008., 00:02:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bagzi
šatro
Vozač
...a zapravo fušer..
|
 |
« Odgovor #22 : 19. Kolovoz 2008., 00:49:08 » |
|
tomo jel kolega dubravko onaj gospodin kojeg smo sreli zadnji put kad smo s markecom pili kavu na jankomiru ? ako je,onda je fakat šteta da on nije bio,on mi je krvav za zajebanciju,a možda bi stari lisac i osvojio nekaj..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TG
Vozač
always seem outnumbered
|
 |
« Odgovor #23 : 19. Kolovoz 2008., 06:19:44 » |
|
bilo bi nešto konkretno da nije bilo prethodnih dogovora između nekih i onih drugih, ali bitna je zabejancija 
tomo jel kolega dubravko onaj gospodin kojeg smo sreli zadnji put kad smo s markecom pili kavu na jankomiru ? ako je,onda je fakat šteta da on nije bio,on mi je krvav za zajebanciju,a možda bi stari lisac i osvojio nekaj..
je, je, to je taj. On bi nadglasao i sirene od kamiona, stvarno je krvav za zabejanciju. A bio je spriječen, ipak čovjek ima familiju doma i tako to sve po redu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Dvije najveće kletve u Riječkoj luci: 1. - Sutra si prvi u drugoj smjeni 2. - Dabogda ti Špedtrans radio papire 
|
|
|
ŽAC
Vozač
ŽACOMACK
|
 |
« Odgovor #24 : 19. Kolovoz 2008., 13:58:57 » |
|
Evo samo da kažem svima koji nisu došli, a mogli su; može vam biti žao !! Ovo se nemože vidjet svaki dan, a stvarno se ima šta za vidjet!!  Natjecatelji su bili zbilja profesionalni- neki više, a neki manje- i ja sam zbilja uživala. U početku sam trčkarala za svakim kamionom, ( a kamioni ljepši od ljepšeg ) sve dok se nisam umorila. !  TG imaš sve pohvale. Svaka čast!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kamionđije rasturaju!
Rad,red i disciplina + gas naravno!!!
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #25 : 19. Kolovoz 2008., 19:33:07 » |
|
Lista rezultata 1. Simčić Bojan - Štemberger Transporti (545 negativnih bodova) 2. Raspor Miloš - Sv. Rok Transporti (630 negativnih bodova) 3. Srok Hari - EuroPetrol (930 negativnih bodova) ... 6. TG - Pasat (1070 negativnih bodova) ... 25.Ljoshy - DAL Trans (1970 negativnih bodova) Bravo dečki! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #26 : 19. Kolovoz 2008., 20:24:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bagzi
šatro
Vozač
...a zapravo fušer..
|
 |
« Odgovor #27 : 19. Kolovoz 2008., 21:35:35 » |
|
opa tomo,pa ti si pri vrhu !! s obzirom na tvoju mladost,super rezultat..kad budeš stari mačak,prvi si ziher..u to ime 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Cherokee
Vozač
My name is Nobody...
|
 |
« Odgovor #28 : 20. Kolovoz 2008., 12:50:29 » |
|
Svaka čast natjecateljima našim forumašima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
TG
Vozač
always seem outnumbered
|
 |
« Odgovor #29 : 20. Kolovoz 2008., 12:52:31 » |
|
Evo samo da kažem svima koji nisu došli, a mogli su; može vam biti žao !! Ovo se nemože vidjet svaki dan, a stvarno se ima šta za vidjet!!  Natjecatelji su bili zbilja profesionalni- neki više, a neki manje- i ja sam zbilja uživala. U početku sam trčkarala za svakim kamionom, ( a kamioni ljepši od ljepšeg ) sve dok se nisam umorila. !  TG imaš sve pohvale. Svaka čast!!!  Je, nek im bude krivo šta nisu došli, baš nam je bilo super  opa tomo,pa ti si pri vrhu !! s obzirom na tvoju mladost,super rezultat..kad budeš stari mačak,prvi si ziher..u to ime  ajde, ajde, nije to tako strašno  Svaka čast natjecateljima našim forumašima  Samo si ti falio, di's bio?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
|
|
|
|
|
|
Evidentirano