E pa sad... da li je baš prvi ili ne? Mislim da ipak nije jer smo se mi Riječani okupili već u manjem ili većem broju sigurno 3-4 puta a o usputnim kavama i susretima da ne pričam jer bi se došlo do puno puno većeg broja nenadanih susreta.
Zašto meet? Pa eto mene osobno, a vjerujem i druge, zanima koliki će biti uopće odaziv na ovaj susret a pošto možemo reći da smo Riječani među brojnijima na forumu ajde da onda organiziramo i ovakvo nešto. Pošto nam se za desetak dana bliži Kamion & Bus Roll Show u Vodnjanu možda ne bi bilo loše proći malo i po toj temi da se dogovorimo tko ima u planu ići a tko ne, da popijemo kavu - dvije te da na široko i kratko popričamo o svemu što se tiče zajedničkih interesa te o razno raznim stvarima uz njih i da se na kraju krajeva svi (koji još nismo...) i upoznamo!
Za kraj možda ono što sam trebao staviti na početku... kada i gdje?
Planirao sam susret u petak, 09.05.2008., u 20:00 u caffe baru "Alibi" (vjerujem da su neki pogađali već unaprijed!

) Zašto Alibi? Ne, nisam plaćen za nikakvo reklamiranje već je odluka na taj bar pala prvenstveno zbog toga jer se isti nalazi u (gotovo) pa centru grada i jedan od rijetkih je koji ima veliko parkiralište i terasu u hladu (koja neće biti baš od koristi u 20 sati ali eto nek se zna...

) a Cherokeeja smo zadužili za rezerviranje slobodnih stolova!
Evo i mape (ako netko treba pomoć oko pronalaska nek mi se slobodno javi na PM):

Pa da sastavimo i listu da vidimo tko dolazi...
1. Johnny_IC
2. ...