teretna vozila Forum sponzor
06. Siječanj 2009., 01:07:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 4   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Natjecanje profesionalnih vozača, Rokova 2008, Klana (17.08.2008.)  (Posjeta: 2307 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« : 09. Kolovoz 2008., 13:48:42 »

Pa da otvorimo i ovu temu pošto bi ubrzo mogla postati vrlo aktualna...  Wink http://www.teretna-vozila.com/content/view/178/1/

Dakle, neke informacije pišu na navedenom linku a neke ne jer niti ja ih ne znam još. Najčešće se nekoliko dana prije samog događaja pojave plakati u okolici s točnim vremenom održavanja tako da kad ih negdje ugledam, odmah slijedi postavljanje svježih informacija na forum.

Prošle godine sa foruma nas je bilo troje na natjecanju, no "samo" se TG igrao natjecatelja i odlično mu je išlo. Kako će biti ove godine te kako će cijeli događaj izgledati ostaje i na vama... znači Riječani i dečki i cure iz bliže i dalje okolice i šire bilo bi i vas lijepo vidjeti na ovom događaju pa makar u ulozi gledatelja.

Očekujemo Vas!
« Zadnja izmjena: 09. Kolovoz 2008., 14:11:45 Johnny_IC » Evidentirano
ŽAC

ŽACOMACK

« Odgovor #1 : 13. Kolovoz 2008., 07:35:08 »

Evo ja planiram doć da vidim kako to majstori rade,  vozim(nadam se da budem uspijela nać vremena), pa tražim gdje piše vrijeme kada to počinje. zato vas lijepo molim kada se to sazna da ga piknete tu negdje, a ja budem pogledala kad stignem. Hvala.
Evidentirano

Kamionđije rasturaju!

Rad,red i disciplina + gas naravno!!!
Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« Odgovor #2 : 13. Kolovoz 2008., 13:19:09 »

Ajde bravo! Samo ti dođi!  icon_thumright

Sutra ću ja otić pogledat u malo bližu okolicu Klane ako su možda kakvi plakati iskrsnuli na "udarnim" mjestima!
Evidentirano
Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« Odgovor #3 : 14. Kolovoz 2008., 12:04:11 »

Dakle... nedjelja, 17.08.2008., u 1100! Nadam se da se vidimo!

Ove godine su zamijenili termin održavanja s off road prezentacijama jer se prošle godine natjecanje odužilo zbog velikog broja vozača te su džipovi morali čekati...

Dobrodošli još jednom!

P.S. Javite se tko planira doći pa da makar svi zajedno popijemo jednu Coca Colu... ipak poštujemo 0,0!  Wink
« Zadnja izmjena: 14. Kolovoz 2008., 12:07:37 Johnny_IC » Evidentirano
Medo

« Odgovor #4 : 14. Kolovoz 2008., 12:15:59 »

A zašto se takvo natjecanje nikad ne održava u slavoniji, pa da i mi slavonci koji nemamo previše vremena možemo "ponekad" prisustvovati???
Evidentirano

Spasimo zemlju - to je jedini planet na kojem ima čokolade!
TG
Počasni član
*

always seem outnumbered

« Odgovor #5 : 14. Kolovoz 2008., 12:17:29 »

A zašto se takvo natjecanje nikad ne održava u slavoniji, pa da i mi slavonci koji nemamo previše vremena možemo "ponekad" prisustvovati???

Nitko ne brani da dođete...  drink
Evidentirano

"... it's called The Dash for the Cash..."
Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« Odgovor #6 : 14. Kolovoz 2008., 13:00:26 »

Što se natjecanja tiče, ovdje se ne radi o međudržavnom niti državnom natjecanju već o "rekreativnom" natjecanju koje je nastalo iz ambicija nekoliko ljudi na području općine Klana koji su to osmislili kako bi doprinjeli atraktivnosti samog događaja koji se rasprostire na ta tri dana, tako da ukoliko imate ljude koji su zainteresirani za ovako nešto, možete vrlo lako to i organizirati... treba "samo" volje i truda.
Evidentirano
Six

NEUGODAN CLAN....

« Odgovor #7 : 14. Kolovoz 2008., 14:38:15 »

predaleko za doc da bi gledao rekreativno natjecanje..nazalost..
Evidentirano

Versetzte Reihe...
Ljoshy

« Odgovor #8 : 16. Kolovoz 2008., 16:57:06 »

Dobio sam zeleno svijetlo od gazde pa dolazim  vozim .
Evidentirano
Darijan XF 105
KLANATRANS

DAF XF 105.410 SC E5

« Odgovor #9 : 16. Kolovoz 2008., 18:58:26 »

Ja sigurno dolazim!!! Možda me Ružić počasti svojim DAF-ovima!  funny
Evidentirano

KLANATRANS, Rijeka, Kopar
E moj DAF-u voli te ne bi, da se nisam vozio u tebi!
DAF XF 105-Truck of the Year 2007.
TG
Počasni član
*

always seem outnumbered

« Odgovor #10 : 16. Kolovoz 2008., 19:39:25 »

ovo je naše sutrašnje "igralište"

Evidentirano

Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« Odgovor #11 : 16. Kolovoz 2008., 19:41:34 »

biggrin biggrin biggrin

Još da bude onako dobar odaziv vozača kao lani... i di će nam biti kraj?

...možda na ćevapima?   drink Wink
Evidentirano
TG
Počasni član
*

always seem outnumbered

« Odgovor #12 : 16. Kolovoz 2008., 19:49:08 »

definitivno na ćevapima  funny
Evidentirano

TG
Počasni član
*

always seem outnumbered

« Odgovor #13 : 17. Kolovoz 2008., 16:47:54 »

nego.... nekoga nisam vidio gore u Klani danas... Darijane... a di si bio? Šta si se bojao doć da platiš ćevape?
Evidentirano

Johnny_IC
Global Moderator
*

...on the transmit...

« Odgovor #14 : 17. Kolovoz 2008., 19:17:19 »

Eto, završio je i ovaj događaj... što reći? Fenomenalno... iako je ove godine bilo nešto manje vozača (ukupno 30) u odnosu na prošlu godine, atmosfera je bila vrlo "oktanska"!  Wink

Da krenemo redom? Ajmo...

Na samo natjecanje došlo je malo više forumaša, bez brige, svi će biti na sljedećim fotografijama a sada da samo pokažemo dva natjecatelja sa foruma i to Ljoshya i TGa na samom startu natjecanja...

...osim Ljoshya i TGa, na natjecanje u vidu gledatelja, stigao je i Markec s boljom polovicom, Ljoshyeva bolja polovica, Miro i naša, ženska članica foruma, kolegica Žac s prijateljicom!

Početni položaji...

Vježbe:

1.vježba
Zadatak: s prednjim desnim kotačem proći unutar definirane površine... sve izvan ili na liniji nosi negativne bodove

2.vježba
Zadatak: proći kroz pomična vrata cijelim kamionom bez da teniske loptice padnu sa stalka

3.vježba
Zadatak: kretanje na uzbrdici

4.vježba
Zadatak: vozač sam definira širinu bočnih oslonaca kroz koje može proći s tegljačem bez da ih okrzne, s tim da udaljenost svakog oslonca od kamiona mora biti minimalno 20 cm

5.vježba
Zadatak: okrznuti samo zelenu letvicu (koja je ujedno i najduža) dok bi bilo poželjno da se ne dira crvenu i žutu

6. vježba
Zadatak: namjestiti kamion tako da bicikl i zadnja osovina kamiona budu u paraleli, te razmak mora biti između njih 1,5m

7.vježba
Zadatak: vozač sam definira koliko će spustiti prečku, a zadatak je proći ispod prečke s tim da zastavice okrznu kabinu, dok žutu prečku kamion ne bi smio niti vidjeti a kamo li je okrznuti...

8.vježba
Zadatak: u rikverc treba isparkirati kamion na udaljenost koja iznosi 3m od prečke

9.vježba
Zadatak: proći preko tzv. žaba s tim da se prolije što manje vode iz čaše

10.vježba
Zadatak: zaustaviti kamion tako da zeleno polje (u sredini) podloge bude točno ispod prednje stijenke kabine

11.vježba
Zadatak: treba na rikverc isparkirati kamion tako da se pomičući polugu na semaforu upali žuto, ali ne i crveno svjetlo

12.vježba
Zadatak: povlačeći špagu treba podignuti polugu te tako lopticu ubaciti unutar zadane rupe na prečki

13.vježba
Zadatak: treba srušiti što više zelenih a što manje crvenih stupića

14.vježba
Zadatak: proći unutar zadanih letvica cijelom dužinom kamiona i stati s prednjom osovinom na za to označenom području

U nastavku priče... slijedilo je isčekivanje rezultata i prolazak svih kandidata kroz sve vježbe.

...na sljedećoj fotki nalaze se (s lijeva na desno): tata TG, Miro, TG, Žac i njena prijatejica te Ljoshy

...e to se zove prijateljski odnos između kolega...Miro i TG...

...ali kad je "slučajno" navratio i gazda Modrić... situacija se uozbiljila...  Grin Grin

...međutim, ekipa je potom i ogladnila... (sada, nadam se, već znate tko je tko...  Wink)

...pred kraj, nekoliko usputnih fotografija...

...i za kraj proglašenje pobjednika (točna imena istih, napisati ću naknadno) i skupna fotografija natjecatelja i sudaca...

Pozdrav iz Klane i vidimo se i dogodine!   vozim

wave wave
« Zadnja izmjena: 07. Prosinac 2008., 23:21:42 Johnny_IC » Evidentirano
 Str: [1] 2 3 4   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!