teretna vozila Forum sponzor
04. Prosinac 2008., 07:50:27 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Trening sigurnije i štedljivije vožnje?  (Posjeta: 830 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
T.I.P Sava

« : 06. Travanj 2008., 14:33:23 »

E ako je itko bio (Rudi jesi ti možda?) na Mercedesovom treningu jer je to kod velikih inozemnih firmi postala svakodnevnica da šalju vozače na treninge kako bi vozači naučili vozit u svakakvim prilikama ,a i samim time naučili uštedit gorivo.
« Zadnja izmjena: 06. Travanj 2008., 21:22:11 Johnny_IC » Evidentirano
davor

« Odgovor #1 : 06. Travanj 2008., 14:47:59 »

podijelite vase znanje i s nama koji nismo bili.. Wink winkwink
Evidentirano
Rekkakuski

« Odgovor #2 : 06. Travanj 2008., 18:21:39 »

Kod nas je to postala praksa, tako da cesto imamo te testove, al nije MB nego Volvo, i odredjena kilometraza da se predje sa sto manjom potrosnjom gorova :-)
Pöz!
Evidentirano
TG
Počasni član
*

always seem outnumbered

« Odgovor #3 : 07. Travanj 2008., 04:11:53 »

Rekka, jes' čuo ti za neko netjecanje zvano "Young European Truck Driver"? Nešto kao da se mogu prijaviti svi mladi vozači (ne znam do kolko godina) i prati se njihov rad u tekućoj godini i onaj tko na kraju godine postigne određene rezultate dobije - nešto...
Evidentirano

"... it's called The Dash for the Cash..."
T.I.P Sava

« Odgovor #4 : 07. Travanj 2008., 10:35:24 »

dobije - nešto...

Biće scaniu  winkwink
Evidentirano
bagzi

« Odgovor #5 : 07. Travanj 2008., 20:36:11 »

netko,mozda Dino je stavio galeriju ili link ili sam ja to vidio na tovornjak.net,natjecanje young slovenian truck driver,u ljubljani bilo il negdje,znaci kod njih ima a mi pusing..a prijavio bi se prvi...
Evidentirano
98989

« Odgovor #6 : 07. Travanj 2008., 20:47:13 »

Rekka, jes' čuo ti za neko netjecanje zvano "Young European Truck Driver"? Nešto kao da se mogu prijaviti svi mladi vozači (ne znam do kolko godina) i prati se njihov rad u tekućoj godini i onaj tko na kraju godine postigne određene rezultate dobije - nešto...

da da do 34 ili 36 god dobije scaniu čini mi se zadnja u vrijednosati 105000€
Evidentirano

DSC11 01
98989

« Odgovor #7 : 30. Travanj 2008., 21:06:21 »

http://www.scania.com/news/magazines/articles/marek.asp evo dobio čovjek r500
Evidentirano

DSC11 01
Rekkakuski

« Odgovor #8 : 03. Svibanj 2008., 18:27:55 »

kod nas je ovde  valjda najbolji novi vozac, to se prijavljuju novi vozaci koji su dobili vozacke ali nisu zavrsili drugi deo koji se zavrsava tek posle 2 godina i tad se tek dobije dugotrajna vozacka, ali neznam kakve su im nagrade,  u svakom slucaju nije Scanija, to sa Scanijom nisam cuo :-) a da da se nadovezem jos na temu inace stedljiva i ekonomicna voznja ECO DRIVER ima i u auto skolama  da se obavi :-)
Pöz!
Evidentirano
98989

« Odgovor #9 : 04. Svibanj 2008., 20:44:29 »

Prizes – European final 2007

1st prize:
The winning driver receives a new R-series truck:  Specification to be decided Delivered by local distributor/dealer

2nd prize:
Unforgettable weekend with Michelin
Michelin invites the YETD 2007 second prize winner to an exceptional and  unforgettable weekend. The second prize winner will, treated as a VIP guest
and together with a friend, experience the 2007 MotoGP World Championship final in Valencia. The attractive motorcycle racing MotoGP World Championship is held
on five continents with 18 rounds every season. The bikes competing are a mix of tradition, competition and advance technology. The MotoGP World Championship
will be held in Valencia in Spain 2-4 November 2007.

3rd prize:
You will visit the home of Ferrari, the city of Maranello, and be guided through
the world-famous factory - where the successful Formula 1 cars, but also all
the other top-class Ferrari cars are manufactured. Also you will visit the test
track, where Michael Schumacher runs the first laps with each new change
made to his F1 racing car. Also you will visit the "Galleria", the Ferrari historic
museum. This will surely be a couple of days which will have its fixed place in
your memory!"
Evidentirano

DSC11 01
Actros1841
Počasni član
*

Wannabe Trucker

« Odgovor #10 : 04. Svibanj 2008., 21:07:35 »

"Young European Truck Driver"? Nešto kao da se mogu prijaviti svi mladi vozači (ne znam do kolko godina) i prati se njihov rad u tekućoj godini i onaj tko na kraju godine postigne određene rezultate dobije - nešto...

To Scania ima natjecanje jednom godišnje i pobjednik dobija na upotrebu godinu dana Scaniu .....ili njegova firma sa uklučenim servisima itd....

U njemačkoj se sad uključio čak i ADAC u edukaciju vozača kamiona, isto kao i pomoć na cesti od ADAC-a, sve više instruktora po autoškolama nudi treninge, ali ipak je najbolji onaj koji organizira proizvođač....Mercedes u Worthu traži mislim 270€ moram pogledat na stranici!

Evo pogledao , 2 dana u Worthu, 490€ ....nešto jeftinije je po terminima za "solo" vozače npr. 19.05.08 u Hamburgu ....370€ 1 dan! pola dana 190€

3 dana seminar za onoga koji obučava druge onda 1400€ u Worthu....

Trening sigurne vožnje ( poledica, granični uvjeti) 1 dan 370€ u Worthu...obuhvaća i cisterne....
« Zadnja izmjena: 04. Svibanj 2008., 21:19:01 Actros1841 » Evidentirano
goran1208
vozač jedino kad zagusti

« Odgovor #11 : 04. Lipanj 2008., 21:30:05 »

dragi pajdaši dans mi se javil ruda dok je bil na utovaru u nekoj crijevari u nekom paderbornu  (nemam blage veze di je to).

ja sam dobil naređenje da mu pripremim put zato jer ga firma u subotu šalje na cijeli dan na trening sigurnije vožnje!!

to bi trebalo biti dobrovoljno da mi vidimo kak je na tom treningu. ali ja mislim da se posvadil s reginom i da mu je to kazna!!

(za sva ostala pitanje pišite a ja bum mu poslo sms)

Evidentirano
Six

NEUGODAN CLAN....

« Odgovor #12 : 04. Lipanj 2008., 21:56:21 »

Paderborn je grad u Njemackoj naravno..znaci tamo ide u subotu.?.dobro imacemo info iz prve ruke ,a bice i slika ja se nadam..
Evidentirano

Versetzte Reihe...
bagzi

« Odgovor #13 : 04. Lipanj 2008., 23:31:32 »

Paderborn je grad u Njemackoj naravno..znaci tamo ide u subotu.?.dobro imacemo info iz prve ruke ,a bice i slika ja se nadam..

rudi zivi blizu paderborna..ima te rege na autu..
Evidentirano
Actros1841
Počasni član
*

Wannabe Trucker

« Odgovor #14 : 07. Lipanj 2008., 00:16:55 »

Ma tovario sam cijevi u firmi Benteler ( koja između ostalog mnogo radai za kompletnu autoindustriju) i pričat ću vam u putopisu.....

A ovo za trening sigurne vožnje, to dok sam prebacivao poluprikolicu dokuril mi je naš "glavni za teme sigurnosti i obuku i edukaciju vozača" Jurgen Vacker ( ovo se u njemačkom čita faker iliti "jebač") i pita me onako ko frend frenda.....veli Ruda bi ti sudjelovao na treningu sigrune vožnje u subotu tu u Ruthenu? ( Ruthen je samo 10km od mene doma)......ma rekoh Jurgen ( a sjetio se ja odmah da je bilo pitanja ovdje na forumu koji je to Kxxxxxc? ) naravno da bi a u mislima mi kako ću vam slike i opis dat iz prve ruke....veli on dobro, to je u subotu u od 9-16 eventualno do 16:30 na poligonu ADAC-a u Ruthenu.....e rekoh znam gdje je tak poligon.....a ima još nešto ...dečki moji, ako mi padne na pamet da mijenjam firmu, znaš koliko više love u pregovorima nosi svedođba o apsloviranom treningu sigurne vožnje? Pa svjedođba o treningu štedljive vožnje? ....to su poeni gdje firme na slijepo ovdje zapošljavaju i ispunjavaju u ugovoru sve kaj velim za uvjet!  Ma nebu Ruda napravil koraka da nema od tog koraka kasnije neke koristi heheheheheheh....onda mi je Jurgen rekel da moja potrošnja je uvijek odgovarajuća uvjetima .....tak da mi  ne treba trening ....a ja ga dočekal s odgovorom da se radi o MOM EGU, da vidim koje su mi šanse da idem u Fleetboard ligu!!!! Onda je zinul ....a ja mu izvadil od papa Franca svjedođbe i rekoh ....od njega ja učim!!!!  a on da nek ga dopeljam u našu firmu ...rekoh probal sam pa su srali da trebaju ovo i ono od njega pa je odustal ...on se malo kiselo nasmijal ...a rekoh ako me budu i dalje ovdje jexxxx odoh ja kod njegaaa!  ( znam da sam kuxxxa ali fleetboard kod nas imaju samo najnoviji kamioni i "stari" se priprema da uđe u ligu ...a u prvoj godini lige naša firma bila predzadnja!!!!! Ali to ovisi puno i o disponentima....o tom drugom prilikom !!)
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!