Nedavno je ovaj kamion radija za Ceste Varaždin vozili su frakcije i asfalt uglavnon namjenski kamion po meni za navoziti deponije na betonarama, soju...
Ludo je pricati da to nije jak kamion
Jeste vidili sto komora oce izglasati da nema utovara priko dozvoljenoga u prometnoj bruto 2 osovine 18t pa se jebi

Ide kazna kamenolomu, vozaču. gazdi

........
Anco pa konačno da je i to došlo na red... znam da se ovo neće baš dobro odrazit na ovakve kao ti ili ja koji sami voze pa pretovaraju, ali to sve na malim relacijama i s oprezom, al j*bemu kad vidim ove čobane koji se voze uz mene sa šleperima natovarenima da se kamen presipa van, ili Gamontov 4-osovinac sa tandemkom ispod čijih se kotača asfalt podiže kolko ima gore, ili one danske/švedske kombinacije 4+3, pada mi mrak na oči..
Ako ovo zaživi, možda se konačno počne cijena formirat tako da voziš 25t i imaš zaradu, a ne 35t

Reda mora bit.. evo moj deda (stari pretovarač

) čak kaže kad bi bio siguran da neće ni drugi pretovarat, nebi ni on, jer bi sigurno dogovorio da mu podignu cijenu, a ovi bi vjerojatno pristali jer i njima prijeti kazna, pa bolje povisit cijenu nego riskirat kaznu

(naravno, ako ne nađu način da i to sjebu, ili kazna za kamenolom bude npr. 5 000kn

)