Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz portal
10. Rujan 2010., 06:16:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Prijava Registracija  

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Jastuci na kombijima  (Posjeta: 495 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Milorad
Vozač

« : 04. Svibanj 2010., 18:16:22 »

Koliko ste upoznati sa jastucima na kombijima? Gledao sam danas jednog iveca sa jastucima na zadnjoj osovini, fabricki, u kabini ima 3 dugmeta za stelovanje visine.

Koje su prednosti, mane, u prevodu koji ce mi to na kombiju?
Evidentirano
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
« : 04. Svibanj 2010., 18:16:22 »

Evidentirano
huawei
Vozač

« Odgovor #1 : 04. Svibanj 2010., 20:48:29 »

Koliko ste upoznati sa jastucima na kombijima? Gledao sam danas jednog iveca sa jastucima na zadnjoj osovini, fabricki, u kabini ima 3 dugmeta za stelovanje visine.

Koje su prednosti, mane, u prevodu koji ce mi to na kombiju?

slabo je to rasprostranjeno među kombijima, ne znam koliko je to dobro ako ti ne treba, nemoj krivo pomisliti ja nisam protiv toga Smiley, eventualno može da se kompresor pokvari, poneki ventil za regulaciju, i da sam jastuk pukne tj pušta zrak, ...al ne vjerujem da to ide takoa lako ....+ je što možeš namještat visinu, kad ga natovariš ne legne,mislim legne al ga digneš Grin možeš i off road vozit Grin   udobniji nego kad je na gibnjevima pogotovo prazan. jel ima neke razlike u težini obicnog i s jastucima? a opet kad ga podigneš max opet ti je prenizak za npr. istovarat na neku rampu al sve u svemu ako je dobar zašto ne Smiley fora je za ckepi moš ga dizat i spuštat funny funny funny
Evidentirano

Chuck Norris je brži od sekunde za pola sata....
Milorad
Vozač

« Odgovor #2 : 05. Svibanj 2010., 21:04:23 »

Ok, hvala na informacijama, nazalost nista od tog kombija, prodat je za 1 dan.  mellow

Provozao sam ga i dosta je udoban, ne skoci preko lezeceg policajca kao obican.
Evidentirano
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...

« Odgovor #3 : 05. Svibanj 2010., 21:07:34 »

Ok, hvala na informacijama, nazalost nista od tog kombija, prodat je za 1 dan.  mellow

Provozao sam ga i dosta je udoban, ne skoci preko lezeceg policajca kao obican.

Koja generacija je bio taj Iveco? ...ugradnja jastuka pod nazivom "home made" ili se ipak radilo o tvorničkoj izvedbi?

...i predpostavljam, pošto nisi spominjao, da se radilo o 3,5 toncu?
Evidentirano
Milorad
Vozač

« Odgovor #4 : 05. Svibanj 2010., 21:13:10 »

Fabricki je ugradjeno, u kabini ima 3 dugmeta, za podizanje jastuka gore, dole i valjda automatska nivelacija. Zanimljivo je uradjeno, ima dva jastuka, amortizere, i u sredini na osovini neku crnu kutiju sa natpisom Wabco. Stvarno nisam upoznat sa time, ali me je bas iznenadilo kako je dobro uradjeno i udobno.

2002 godiste, 35s13 ,nosivost 1225kg, do 3.5t, bez tahografa. Vozio je konfekciju, odecu, modne gluposti.
Evidentirano
benjo_91
Vozač

140T430

« Odgovor #5 : 05. Lipanj 2010., 18:43:02 »

pogodno za reguliranje nagiba prikolice, npr. kombi sjedne, spusti se rudo i trpi prednja osovnia na prikolici(ako je tandemka), fino izreguliraš da obje osovine nose podjednako...
Evidentirano
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz

Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!

Google visited last this page 09. Rujan 2010., 21:35:13