Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz portal
30. Srpanj 2010., 20:53:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Prijava Registracija  

Str: 1 ... 6 7 [8] 9   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Rad u inozemstvu  (Posjeta: 7404 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Baćo
Vozač

« Odgovor #105 : 04. Ožujak 2010., 13:09:57 »

Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino. U Gorici je ostao samo Walter del Do, Filli. Andreoletti, Gandolfo Interbartolo, Kusterle, Stari Interbartolo sa 5 kamion, Gianaseini i GIA-TRA.A zatvorili su La Goriziana, Tadić Trasporti se prebacio u Bosnu,Codermac, Miclausig, Winkler, Cantarutti doduše njega je preuzela Triveneta ali on stari je još uvjek prometnik, Transforest koji je imao u parking na Vilesse ta je firma prevela pola Like preko granice.
Evidentirano

Loud pipes saves Lives in memoriam H.W.
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
« Odgovor #105 : 04. Ožujak 2010., 13:09:57 »

Evidentirano
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...

« Odgovor #106 : 04. Ožujak 2010., 14:24:11 »

Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino.

Čitam i ne mogu vjerovati... istina, već dugo, dugo nisam prošao tim dijelom, ali jednostavno ne mogu si zamisliti da nema onih beskrajnih kolona kamiona na ulazima u navedene gradove. Bilo je to nešto strašno za vidjeti a sada ovako...
Evidentirano
siera
Vozač

« Odgovor #107 : 04. Ožujak 2010., 15:03:44 »

Šta je sa Gianesini-jem i Gia tr-om imaju li kamione još uvek.
Pozdrav
Evidentirano
Darijan XF 105
Gost
« Odgovor #108 : 04. Ožujak 2010., 15:32:45 »

Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino.

Čitam i ne mogu vjerovati... istina, već dugo, dugo nisam prošao tim dijelom, ali jednostavno ne mogu si zamisliti da nema onih beskrajnih kolona kamiona na ulazima u navedene gradove. Bilo je to nešto strašno za vidjeti a sada ovako...

Ja sam prošao tamo ovo ljeto, i već onda je bilo jezivo.
Evidentirano
Baćo
Vozač

« Odgovor #109 : 06. Ožujak 2010., 14:03:45 »

Šta je sa Gianesini-jem i Gia tr-om imaju li kamione još uvek.
Pozdrav
Gianaseini ima sada parking na autoportu i rade solidno, GIA-TRA rade još uvjek ali ih je preuzeo austrijski Hoyer tako da voze najviše Verona-Vilach ali bitno je da se radi cjeli vozni park je obnovljen pa čak i ovoj recesiji. palac gore
Evidentirano

siera
Vozač

« Odgovor #110 : 06. Ožujak 2010., 15:04:14 »

Bitno je da im rade kamioni ali koliko sam razumeo La Goriziana, Interbartolo, Tadić da su smanjili broj kamiona koji su imali nekada.
Evidentirano
Darijan XF 105
Gost
« Odgovor #111 : 06. Ožujak 2010., 20:44:27 »

Od prijatelja rođak je vozio u Walteru del Do, i rekao je da je stanje zadnjih mjeseci bilo nepodnošljivo te je otišao u drugu tvrtku.
Evidentirano
bikerr1
Početnik

jednom vozac uvijek vozac

« Odgovor #112 : 08. Ožujak 2010., 10:07:34 »

del do, je moja bivsa i zadnja tal. firma, stanje je takvo da se pazi na svaku mrvicu, tamo si dok ne zajebes i najmanju sitnicu, prijatelj mi je ostao tamo, jer i u konacnici radi kod njih zadnjih 9 godina, pa mi veli da do 12. mijeseca ove godine gazda garantira sa nekakvim poslom a dalje da nezna ni sam sto ce biti, navodno da posao okrecu na spaniju i fra. a prebacili su i nekoliko kamiona u sloveniju, kao i ostali iz podrucja gorizie
Evidentirano

BORN TO BE LUD
Darijan XF 105
Gost
« Odgovor #113 : 08. Ožujak 2010., 14:32:32 »

Jedan je njihov Stralis stajao parkiran u Rijeci na Škurinjama, točno prije Merkura!
Evidentirano
Baćo
Vozač

« Odgovor #114 : 12. Ožujak 2010., 17:14:19 »

Bitno je da im rade kamioni ali koliko sam razumeo La Goriziana, Interbartolo, Tadić da su smanjili broj kamiona koji su imali nekada.
La Goriziana je propala. Interbartolo ima 3 kamiona a Tadićevi kamioni više nisu regani u Italiji nego u BIH
Evidentirano

siera
Vozač

« Odgovor #115 : 12. Ožujak 2010., 17:57:27 »

Taj Interbarolo i Goriziana od njih nisi mogao da se parkiraš na Gorici. Znači opstali su Gia-tra i Gianesini mislim da su to mnogo stare firme.
Evidentirano
Baćo
Vozač

« Odgovor #116 : 13. Ožujak 2010., 17:28:56 »

Taj Interbarolo i Goriziana od njih nisi mogao da se parkiraš na Gorici. Znači opstali su Gia-tra i Gianesini mislim da su to mnogo stare firme.
Istina bilo ih je ko u prići, sada tuga. mellow
Evidentirano

siera
Vozač

« Odgovor #117 : 13. Ožujak 2010., 17:39:49 »

Mnogo je teško izgleda da kriza na ovim prostorima traje još uvek.
Evidentirano
MILJAC
Početnik

« Odgovor #118 : 07. Srpanj 2010., 09:24:04 »

Halo! Da li ko zna koliko se kreće plaća vozača C i E kat.
u Italiji?
Evidentirano
Dusko
Vozač

« Odgovor #119 : 07. Srpanj 2010., 20:17:03 »

oko 1800e  po Italiji a van oko2000-2200e frigo nešto više ali sumnjam da ces neki posao naći ja tražim od nove godine pa ništa.Moraš imati opasno dobro poznanstvo a ako i nađeš nemaš garanciju za platu (2-3 mjeseca)
Evidentirano
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz

Evidentirano
 Str: 1 ... 6 7 [8] 9   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!

Google visited last this page Danas u 14:42:18