Baćo
Vozač
|
 |
« Odgovor #105 : 04. Ožujak 2010., 13:09:57 » |
|
Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino. U Gorici je ostao samo Walter del Do, Filli. Andreoletti, Gandolfo Interbartolo, Kusterle, Stari Interbartolo sa 5 kamion, Gianaseini i GIA-TRA.A zatvorili su La Goriziana, Tadić Trasporti se prebacio u Bosnu,Codermac, Miclausig, Winkler, Cantarutti doduše njega je preuzela Triveneta ali on stari je još uvjek prometnik, Transforest koji je imao u parking na Vilesse ta je firma prevela pola Like preko granice.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Loud pipes saves Lives in memoriam H.W.
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
|
 |
« Odgovor #105 : 04. Ožujak 2010., 13:09:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...
|
 |
« Odgovor #106 : 04. Ožujak 2010., 14:24:11 » |
|
Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino.
Čitam i ne mogu vjerovati... istina, već dugo, dugo nisam prošao tim dijelom, ali jednostavno ne mogu si zamisliti da nema onih beskrajnih kolona kamiona na ulazima u navedene gradove. Bilo je to nešto strašno za vidjeti a sada ovako...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
siera
Vozač
|
 |
« Odgovor #107 : 04. Ožujak 2010., 15:03:44 » |
|
Šta je sa Gianesini-jem i Gia tr-om imaju li kamione još uvek. Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #108 : 04. Ožujak 2010., 15:32:45 » |
|
Istina vani se stislo da se nije moglo više. Jel se sjećaš gužvi na barijerama u Veneciji i Milanu. Sad se prolazi bez stajanja, Milano prazan nema poterbe ići preko Piacenze za Torino.
Čitam i ne mogu vjerovati... istina, već dugo, dugo nisam prošao tim dijelom, ali jednostavno ne mogu si zamisliti da nema onih beskrajnih kolona kamiona na ulazima u navedene gradove. Bilo je to nešto strašno za vidjeti a sada ovako... Ja sam prošao tamo ovo ljeto, i već onda je bilo jezivo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Baćo
Vozač
|
 |
« Odgovor #109 : 06. Ožujak 2010., 14:03:45 » |
|
Šta je sa Gianesini-jem i Gia tr-om imaju li kamione još uvek. Pozdrav
Gianaseini ima sada parking na autoportu i rade solidno, GIA-TRA rade još uvjek ali ih je preuzeo austrijski Hoyer tako da voze najviše Verona-Vilach ali bitno je da se radi cjeli vozni park je obnovljen pa čak i ovoj recesiji. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
siera
Vozač
|
 |
« Odgovor #110 : 06. Ožujak 2010., 15:04:14 » |
|
Bitno je da im rade kamioni ali koliko sam razumeo La Goriziana, Interbartolo, Tadić da su smanjili broj kamiona koji su imali nekada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #111 : 06. Ožujak 2010., 20:44:27 » |
|
Od prijatelja rođak je vozio u Walteru del Do, i rekao je da je stanje zadnjih mjeseci bilo nepodnošljivo te je otišao u drugu tvrtku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
bikerr1
Početnik
jednom vozac uvijek vozac
|
 |
« Odgovor #112 : 08. Ožujak 2010., 10:07:34 » |
|
del do, je moja bivsa i zadnja tal. firma, stanje je takvo da se pazi na svaku mrvicu, tamo si dok ne zajebes i najmanju sitnicu, prijatelj mi je ostao tamo, jer i u konacnici radi kod njih zadnjih 9 godina, pa mi veli da do 12. mijeseca ove godine gazda garantira sa nekakvim poslom a dalje da nezna ni sam sto ce biti, navodno da posao okrecu na spaniju i fra. a prebacili su i nekoliko kamiona u sloveniju, kao i ostali iz podrucja gorizie
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
BORN TO BE LUD
|
|
|
|
Darijan XF 105
Gost
|
 |
« Odgovor #113 : 08. Ožujak 2010., 14:32:32 » |
|
Jedan je njihov Stralis stajao parkiran u Rijeci na Škurinjama, točno prije Merkura!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Baćo
Vozač
|
 |
« Odgovor #114 : 12. Ožujak 2010., 17:14:19 » |
|
Bitno je da im rade kamioni ali koliko sam razumeo La Goriziana, Interbartolo, Tadić da su smanjili broj kamiona koji su imali nekada.
La Goriziana je propala. Interbartolo ima 3 kamiona a Tadićevi kamioni više nisu regani u Italiji nego u BIH
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
siera
Vozač
|
 |
« Odgovor #115 : 12. Ožujak 2010., 17:57:27 » |
|
Taj Interbarolo i Goriziana od njih nisi mogao da se parkiraš na Gorici. Znači opstali su Gia-tra i Gianesini mislim da su to mnogo stare firme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Baćo
Vozač
|
 |
« Odgovor #116 : 13. Ožujak 2010., 17:28:56 » |
|
Taj Interbarolo i Goriziana od njih nisi mogao da se parkiraš na Gorici. Znači opstali su Gia-tra i Gianesini mislim da su to mnogo stare firme.
Istina bilo ih je ko u prići, sada tuga. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
siera
Vozač
|
 |
« Odgovor #117 : 13. Ožujak 2010., 17:39:49 » |
|
Mnogo je teško izgleda da kriza na ovim prostorima traje još uvek.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MILJAC
Početnik
|
 |
« Odgovor #118 : 07. Srpanj 2010., 09:24:04 » |
|
Halo! Da li ko zna koliko se kreće plaća vozača C i E kat. u Italiji?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dusko
Vozač
|
 |
« Odgovor #119 : 07. Srpanj 2010., 20:17:03 » |
|
oko 1800e po Italiji a van oko2000-2200e frigo nešto više ali sumnjam da ces neki posao naći ja tražim od nove godine pa ništa.Moraš imati opasno dobro poznanstvo a ako i nađeš nemaš garanciju za platu (2-3 mjeseca)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz