Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz portal
10. Rujan 2010., 07:53:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Forum   Pomoć Prijava Registracija  

Str: 1 ... 36 37 [38] 39 40 41   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Klanatrans  (Posjeta: 41185 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pozarart
Vozač

farbač!!!!

« Odgovor #555 : 15. Lipanj 2010., 18:14:28 »

Danas na Kukuljanovu viđena nova klanatransova scanija. Riječ je o polovnom kamionu, R-tip, topline kabina bijele boje. Još uvijek su na njoj probne tablice, pa će sigurno ubrzo na šminkanje.

Da li je to stvarno Klanatransova?

Vidio sam je i ja jučer, no vukla je samo Klanatransovu poluprikolicu, no na tegljaču nije bilo nikakvih oznaka.

Pa nadam se da niti neće stavit prije farbanja....al nitko se ne javlja a scanija je već trebala bit kod mene!!
Evidentirano

Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz
« Odgovor #555 : 15. Lipanj 2010., 18:14:28 »

Evidentirano
coc
Vozač

« Odgovor #556 : 22. Srpanj 2010., 13:11:39 »

Danas na Kukuljanovu viđena nova prinova Klanatransa. Riječ je o renault magnumu bijele boje, registracijska oznaka RI-2222-TN. Valjda je registriran na Trans novu.
Evidentirano
Klanatrans-Darijan
Vozač

« Odgovor #557 : 22. Srpanj 2010., 22:24:55 »

Opće je poznato da Klanatrans ima sestrinsku tvrtku TransNova, koja posjeduje transport i špedicijsku tvrtku. Da, riječ je o novom Magnumu u voznom parku, a evo i slika...

Evidentirano
coc
Vozač

« Odgovor #558 : 23. Srpanj 2010., 06:42:29 »

Stalno se viđa i jedan stari volvo pulskih registarskih oznaka koji vuče Klanatransove prikolice. Mislim da je to od Milotića. Da li je on kupljen ili je samo u najmu, ili je pak riječ o koperantu Klanatransa.
Evidentirano
king of the road
Vozač

« Odgovor #559 : 23. Srpanj 2010., 11:36:02 »

ovaj magnum je polovni?
Evidentirano

trucker
Klanatrans-Darijan
Vozač

« Odgovor #560 : 24. Srpanj 2010., 10:06:02 »

Volvo od Milotića je iznajmljen, radi potreba posla, a njemu je to dobro došlo jer mu posao ide slabije, tako da mu je ovo za jedno vrijeme siguran novac...

Uploaded with ImageShack.us

A Magnum ima oko 2 i pol godine i cca 170000 km, tako da se radi o dobrom ulaganju, jer je besprijekorno očuvan...
Evidentirano
Klanatrans-Darijan
Vozač

« Odgovor #561 : 24. Srpanj 2010., 20:29:31 »

Evo malo DAF-a od Špine na dan preuzimanja i poslije kad je očišćen za oslikavanje...

Evidentirano
Klanatrans-Darijan
Vozač

« Odgovor #562 : 10. Kolovoz 2010., 10:11:25 »

Još nije bila dovršena...

NOVA SCANIA

Evidentirano
boracha
Vozač

« Odgovor #563 : 10. Kolovoz 2010., 10:53:45 »

jako lijepa scania. sviđa mi se ful samo mi nije jasno šta obasjavaju ove 4 gore? zašto su okrenute u nebo? i jučer se vraćam iz like, kad od senja kolona ogrooomna. tamni neki magnum od klane i ispred njega neki svjetliji kamion, čini mi se isto magnum. nabili se jedan na drugog, moraš ih preticat u komadu, na ravnom idu do blokade, po zavojima gmižu i tako. gamad od šofera i jedan i drugi. u novome sam ostao na semaforu i kad sam sustigao kolonu, onog prvog nije bilo al je ovaj i dalje držao kolonu, nabio se nekom drugom kamionu na dupe i tako do rijeke. lako onome ko ima jak auto, a mi koji imamo ova govna slaba treba nam 2 kilometra ravnice za rješit ih u komadu. ugl. baš su me razočarlai jučer. inače je to bosanska praksa, tako se nabit i nikog ne puštat, al vidim da su i ovi takvi. i to nije prvi put jer sam već par puta naletio na klanine kamione koji nikog ne propuštaju i ne miču se u stranu. kultura  palac dolje
Evidentirano
Klanatrans-Darijan
Vozač

« Odgovor #564 : 10. Kolovoz 2010., 23:13:05 »

jako lijepa scania. sviđa mi se ful samo mi nije jasno šta obasjavaju ove 4 gore? zašto su okrenute u nebo? i jučer se vraćam iz like, kad od senja kolona ogrooomna. tamni neki magnum od klane i ispred njega neki svjetliji kamion, čini mi se isto magnum. nabili se jedan na drugog, moraš ih preticat u komadu, na ravnom idu do blokade, po zavojima gmižu i tako. gamad od šofera i jedan i drugi. u novome sam ostao na semaforu i kad sam sustigao kolonu, onog prvog nije bilo al je ovaj i dalje držao kolonu, nabio se nekom drugom kamionu na dupe i tako do rijeke. lako onome ko ima jak auto, a mi koji imamo ova govna slaba treba nam 2 kilometra ravnice za rješit ih u komadu. ugl. baš su me razočarlai jučer. inače je to bosanska praksa, tako se nabit i nikog ne puštat, al vidim da su i ovi takvi. i to nije prvi put jer sam već par puta naletio na klanine kamione koji nikog ne propuštaju i ne miču se u stranu. kultura  palac dolje

Ove maglenke još nisu bile do kraja izvedene, ako dobro pogledaš vidjeti ćeš da u inoxima fale diode. Ovo je Scania išla na jednu probnu turu, tako da sam se utrpao da malo poslikam, iako je nedovršena.

Ovo drugo ti zavisi od šofera, na to se može teško utjecati.
Evidentirano
scania_fan007
Vozač

« Odgovor #565 : 12. Kolovoz 2010., 10:31:31 »

evo kod suseda (Javorića) na dvoristu:

Evidentirano
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...

« Odgovor #566 : 12. Kolovoz 2010., 13:44:02 »

Navodno da sve boja otpada sa ovih bočnih stranica, pošto je na vrhu istih "upucan" ovaj inox, te se sada na mjestima gdje je "probijen" rad ljušti boja. Ne znam, nisam vidio uživo, ali poslikati ću u nedjelju ako Mama bude gore...

Šteta za rad, trebalo je inox lijepiti s ljepilom, slilikonom ili nečim sličnim, a ovako i nije baš neko najsretnije rješenje... sada se ne vidi jer je bila upicanjena za Misano!
Evidentirano
bagzi
šatro
Vozač

...a zapravo fušer..

« Odgovor #567 : 13. Kolovoz 2010., 19:17:04 »

ovaj cupi na novo oslikanoj scaniji,koe ta ?
Evidentirano
Johnny_IC
Administrator
Vozač

...on the transmit...

« Odgovor #568 : 19. Kolovoz 2010., 15:33:03 »

Navodno da sve boja otpada sa ovih bočnih stranica, pošto je na vrhu istih "upucan" ovaj inox, te se sada na mjestima gdje je "probijen" rad ljušti boja. Ne znam, nisam vidio uživo, ali poslikati ću u nedjelju ako Mama bude gore...

Šteta za rad, trebalo je inox lijepiti s ljepilom, slilikonom ili nečim sličnim, a ovako i nije baš neko najsretnije rješenje... sada se ne vidi jer je bila upicanjena za Misano!

Evo malo detalja oko ovoga što sam ovdje pričao, detalji slijede na fotografijama a uživo izgleda stvarno loše, e sada da li je bila nekvalitetno odrađena završna faza obrade inoxa ili što, međutim ova moja tvrdnja gore sada nemože biti točna, pošto da se radi o problemima uslijed zakovica, tada ne bi boja otpala cijelom dužinom gdje se dodiruju inox i bočna stranica... eto to je bilo samo nagađanje, no ovog puta neispravno.

Evo fotografija:

...što se mame tiče, neznam ako ste vidjeli ovaj dodatak:

Rad kojeg je i Požar nedavno predstavio...

Evidentirano
98989
Global Moderator
Vozač
**

« Odgovor #569 : 19. Kolovoz 2010., 15:52:01 »

ja sam uvijek tvrdio da je to šprdnja od kamiona

kolko je para uloženo a svakim detaljom izgleda sve odrvratnije i odvratnije baš gledam poslijednja u nizu budaleština mač na sedlu na ručki

za to para su mogli kupit v8 topline kabine i dobre opreme i mrvicu nabacit na to i fino bi izgledalo vidit ćeš kad ovaj kamion uđe  u godine

i te talijane treba zabranit samo sam dvaput vidio njihov kamion da je lijep jednom na netu bijelu r500 topline bez pretjerivanja ništa posebno al onako fino izgleda

i jednom kad sam bio tamo

t580 ct19 kabina bez spojlera iza griffen naljepnica crvena sjajna alu felge polirane bočne oplate niski branik i vrlo sitno ovih detalja od kroma bile su lajsne unutar oplate iza di su one crte i tako koja sitnica al ništa pretjerano  čak je i auspuh sam bio cijev a ne ono šta inače talijani stavljaju vukla je cisternu za prehranu rosfrajnu s ctvenom šasijom i prednji dio i zadnji su bili crveni i alu felge jako lijepo za vidit 
Evidentirano

Forum portala Teretna-vozila.com - kamoni, njihovi vozači i prijevoz

Evidentirano
 Str: 1 ... 36 37 [38] 39 40 41   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!

Google visited last this page 27. Kolovoz 2010., 15:49:57