Ok, ako je tako.
Zar ne misliš da po tom pitanju treba nešto učiniti?
Što ako ja imam bolesno djete i računam na taj novac?
Što ako na kraju zadenem pištolj za pojas i ušetam u office da sam preispitam što je rekla-kazala a što dogovor 11% od prometa?
Ja poštujem zakon i uzdam se u njega. Kad dam riječ, sve ću učiniti da je održim. Poštujem pravila kuće u kojoj radim i odradjujem posao kako najbolje znam.
U Renato P.P. prevarili su me za taho-kaznu, rekao sam OK i platio skoro 1000 eura (nasjeo sam i na koncu, zakonski sam odgovoran) ali on bi da mi uzme i zaradjen novac ... e pa ne ide to tako pajdo moj...pa ne možeš tako gaziti po meni .
Danas sam razgovarao sa njim. Ljuti se zbog pisanja na forumu!?
Pa šta očekuješ da me pokradeš i prevariš a da ćutim

?
Ovo su prijatelju ozbiljne teme i dobro pročitaj što je prethodno napisano kad odgovaraš ako želiš da taj forum dobije neki smisao!
Inače, nije problem i ako si zaposlen u tatinoj firmi jer mogu nabrojati par odličnih primjera: West transport, Črnomelj, gazda Franc Tkalčič i sin Erik. Kod njih sam radio i mogu reći samo lijepe stvari o firmi i njima kao ljudima!
a dragane nažalost našu tako je,nažalost ti je u ovoj zemlji gazda onaj koji ima novaca i to ne u cifricama jedanput mjesečno od 1800-4500kn nego u stotinama tisuča kuna dvotjedno
isto tako po tome pitanju nemožeš ni ti niti ja niti mi ništa učiniti.Jedino ali to jednostavno teško da će se dogoditi je to da kada izađe oglas za potrebom za vozačem jednostavno takav oglas od takvih poslodavaca zaobići u velikome luku,jednostavno ga ignorirati a tome i služi eto recimo jedan dio ovoga foruma za izmjenu takvih informacija a ne baš totalni "hard core" kako si ti postupio
ma kakvo bolesno dijete i to što ti računaš na novac? (ništa osobno a ako ga imaš neka ozdravi ćim prije)
joj pa di ti živiš?pa zar ne vidiš da smo jedni drugima postali najgori neprijatelji.Stari moj kaj ne vidiš da je svakim danom zloba sve veća,rijetki su oni koji su u stanju i volji pomoći drugima.Vidiš da samo okreću glavu jedni od drugih.
i šta sa pištoljem?ubiješ ga tek tada nećeš vidjeti novce,ćapit će te murja,dobit ćeš zatvor,poslje zatvora ćeš biti nitko i ništa,možda te i žena radi takvog postupka ostavi...
što se tiče poštivanja zakona nemoj sam sebi gaziti postove,ako se želiš u nešto uzdati prvo prouči.Kada nešto obečaješ razmisli dvaput kakva je tebi korist od toga i što bi trebalo sve žrtvovati da dato obečanje održiš.Ajde dobro da si konačno priznao da si odgovoran za kaznu a za obečani postotak bi trebao riješiti sa njim oči u oči pa vidjeti.Kako ćeš to riješiti to je nažalost upitan postupak jer nemaš ništa napismeno a socijalna osjetljivost je očigledno upitna.
dobro je da je uopće htio razgovarati sa tobom
da da nažalost to je tako
P.S.
sada bi mogli nastaviti sagu o nekim drugim svarima što se tiče Renato PP firme kada smo ustanovili da se radi za hebeni minimalac a da od obečanja nema ništa...