e, ti se to dešava uglavnom po kiši ili povećanoj vlazi u zraku, ili nema veze sa vremenom? Jer znam dosta ljudi koji na fiatu imaju AS da imaju velike probleme kad je povećana vlaga u zraku...
eto kad si vec rekao ..ima smisla jer je kod mene subtropska klima ..vlaznost zraka je cijele godine 85%-100%.
opet??pa cek radjen je vec jednom ili?nesto nisam u toku??u tebe je el mjenjac zf astronic?jel tako??druk lezaj ako ti pukne ostaces na cesti definitivno..kod tebe je to jos vise izrazeno jer je kamion sa 3 osovine..samim tim je puno grublji.kakav ti je ovjes nazad?'klasican pretpostavljam??Zf je radio i prvi eps na mercu..sa njim je bilo dosta problema.jer je to bio sam pocetak razvoja..
podmazivali su ga(6-7 puta) iako navodno to nije predvidjeno jer je lezaj "zatvoren"...onda to traje mjesec dana i ponovo....a mjenjac je astronic II ser.---ovjes nije Ivecov nego Hendricson Heavy Duty jer je kamion B-double setup..... posto ja imam jako malo gradske voznje ( 10%) nije toliko izrazeno jer se ne dogadja na otvorenoj cesti...imam veliki servis za 2 tjedna pa ce i ovo bit odradjeno....navodno je ZF izbacio poboljsani sistem lezaja i viljuske..
uglavnom cijela stvar mi izgleda ko corava koka i zrno-------il ce ga nabost il ce crknut prije